Naslovnica Rifin's news Lokalni izbori - petnaesti put

Lokalni izbori - petnaesti put PDF Ispis E-mail
Autor Guste Santini   
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2021 13:30

Gospodin Andrej Plenković je dobio ponudu od gospodina Tomislava Tomaševića koju neće odbiti. Tako je gospodin Andrej Plenković dobio izbore u Zagrebu.

Danas, ponedjeljak, je gospodin Tomislav Tomašević, iznoseći program rada u zdravstvu, poručio gospodinu Andreju Plenkoviću kako očekuje suradnju kako bi se riješili nagomilani problemi. Upravo je to očekivao gospodin Andrej Plenković.

Javna televizija, kao uostalom i ostale televizije, daju prednost gospodinu Tomislavu Tomaševiću čime je ostvaren, kako je rekao gospodin Plenković, „sanitarni kordon“.Naime, vrlo važan drugi krug izbora nije primjereno popraćen, već se svjesno propušta obavijestiti građane o stavovima kandidata u drugom krugu lokalnih izbora. Treba li uopće reći kako je ta i takva politika u izravnoj suprotnosti bilo s komercijalnom politikom koja ima za cilj povećanje gledanosti, bilo objektivnog i nepristranog informiranja hrvatskih građana. Tako je počela suradnja dviju globalističkih stranaka. SDP je iskazao bezrezervnu podršku Možemo! i time potvrdio svoju beznačajnost, koja će se povećati nakon drugog kruga lokalnih izbora, na političkoj sceni. SDP nastavlja svoj slobodni pad kojemu nije moguće nazrijeti kraj. Prema tome, stanje u Zagrebu, koalicijskim parterima HDZ-u i Možemo!, bit će daleko „komotnije“ nego je to u Hrvatskom saboru.

Pretpostavlja se da će drugi krug izbora dobiti gospodin Tomislav Tomašević, međutim to može biti pirova pobjeda ako gospodin Miroslav Škoro nastavi izbornu kampanju, konstruktivno i istinito, opozicijom što će, sa svoje strane, donijeti koristi Domovinskom pokretu kako na lokalnoj tako i nacionalnoj razini. Ukoliko završetkom drugog kruga lokalnih izbora završi komunikacija s građanima ništa novog nismo dobili.